Trik koji ćete obožavati: Kako da se rešite PODOČNJAKA u samo dva koraka

Nije lako ujutru sakriti činjenicu da ste imali neprospavanu noć jer vas odaju izraženi podočnjaci.

Njih može uzrokovati niz raznih faktora, od spoljašnjih uticaja, preko slane hrane, do umora i stresa, a daju licu iscrpljen izgled i dodaju godine. Srećom, situaciju spasava šminka.

A ako ste do sada neuspešno pokušavali prekriti podočnjake korektorom i puderom, onda ste preskočili trik s ledom. Isprobajte ovu jednostavnu i brzu bjuti rutinu i u samo dva koraka potpuno prekrijte podočnjake:

1. Korak: Zaledite ih

Hladnoća pomaže da ublažite natečenost i crvenilo oko očiju i umanjuje podočnjake. Možete pokušati zamrznuti masku za lice koju koristite ili omotati kocke leda u papirni ubrus, pa ih prisloniti ispod očiju. Držite ih na licu desetak minuta, a zatim prstima nežno izmasirajte područje ispod očiju kako biste podstakli bolju cirkulaciju.

2. Korak: Prekrijte ih

Pre nego što podočnjake prekrijete korektorom, nanesite kremu ili serum za područje oko očiju. Zatim sledi korektor koji će, nakon tretmana s ledom, sigurno imati mnogo bolji učinak. Na kraju preko celog lica nanesite i puder koji će ujednačiti ten i potpuno zamaskirati podočnjake.

Jednostavan život koristi kolačiće.

Jednostavan-zivot koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja. Molim vas da prihvatite ove kolačiće.