Jednostavan, elegantan, neodoljiv: Minimalistički chic manikir je HIT za leto 2018.

Manikir koja mami poglede ne mora uvek da bude komplikovan. Ponekad je ono jednostavno zapravo najprivlačnije. Važno je samo da znate kako nešto da nosite, zbog drugih koji su svoje poglede usmerili na vas, ali i prvenstveno, zbog vas samih jer nema lepšeg od pogleda na damu punu samopouzdanja.

Ponovno se vraćamo na ključnu reč kojom se vodimo ovoga leta bar kada je reč o manikiru – jednostavnost. Čini se da je sve što vam je potrebno za postizanje uspeha i izgleda savršenog letnjeg manikira zapravo: baza, lak za nokte i kreativnost. Sjajno je kod ovoga trenda što će ga obožavati i devojke koje vole minimalizam, ali i ononih koje vole chic look.

Oni spretniji koji vole DIY mogu u sami da isprobaju manikir koji će im se sjajno uklopiti u svaki letnji stajling, oni rugi kojima samostalan manikir nije baš najbolja strana, mogu ovih nekoliko predloga pokazati svojoj kozmetičarki. Sigurni smo da će biti oduševljena, jer joj neće oduzeti mnogo vremena, a rezultat će biti više nego zadovoljavaljući.

U nastavku pogledajte neke od naših pregleda.

Jednostavan život koristi kolačiće.

Jednostavan-zivot koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja. Molim vas da prihvatite ove kolačiće.